Çatı Sistemleri

Çapan İnşaat ve Yapı Mimarı, Gaziantep ve çevre illerde Braas Çatı Sistemleri Bölge Bayiisi olarak hizmet üretmekten mutluluk duyar. Yeni nesil çatı sistemlerini Gaziantep'te yapılara uygulayan lider firma olarak hizmetini devam ettirmektedir.

YENİ NESİL BRAAS KİREMİT

Braas Çatı Sistemleri, uzun ömürlü ve estetik bir çatı kaplama malzemesi olarak Braas Kiremit’i sunuyor. Yeni nesil teknolojilerle üretilen Braas Kiremit, farklı model, renk, yüzey ve dokularda, modern ve geleneksel tüm mimari tarzlara hitap eden tasarım alternatifleri ve 30 yıl suya ve dona karşı garantisi ile birlikte çatılara değer katıyor.

ÇATI ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİR SİSTEMDİR

Braas Çatı Sistemleri ürün gamında; sağlıklı, konforlu ve uzun ömürlü bir çatı için yenilikçi, birbiriyle tam uyum sağlayan birçok akıllı ürün bir arada bulunuyor: Çatı mantolama çözümleri (ısı yalıtımı), çatı su yalıtımı, yağmur dereleri, kuru mahya sistemi, baca ve duvar dibi izolasyonu, eğimli vadi dere çözümleri, saçak detayları, çatıda insan ve iş güvenliği çözümleri ve çatı pencereleri.

SOLAR ENERJİLİ ÇATI SİSTEMİ

Türkiye’de faaliyete başladığı günden beri çatı sektörüne birçok ilki kazandıran Braas, geliştirdiği çatıya tam ankastre güneş enerji sistemleri ile enerjili çatı kavramının öncülüğünü de üstleniyor. Braas Çatı Sistemleri, estetik ve yüksek verimli güneş enerjisi sistemleri ile çatılardan hijyenik sıcak su temini ve ev ısınmasına destek sağlıyor. Çatı ve Güneş Enerjisini en uyumlu ve en estetik şekilde bir araya getiriyor: Çatı Çözülmesi Gereken Bir Sistemdir.

NEDEN BRAAS KİREMİT?

Farklı renk, yüzey, doku ve modellerde tüm mimari tarzlara hitap eden özgün tasarımları ve yenilikçi üretim teknolojileri ile Braas Kiremit; Almanya’dan Güney Afrika’ya İngiltere’den Rusya’ya dünyanın farklı iklim kuşaklarındaki 40 ülkesinde tercih ediliyor.

GARANTİ

Braas Kiremit suya ve dona karşı 30 YIL ürün özellikleri garantisine sahiptir. Üretim teknolojisi sayesinde çok uzun yıllar hizmet edebilen Braas Kiremit, kendisine özel “Garanti Belgesi” sertifikası ile birlikte sunulur. FARKLI MODEL, RENK VE DOKU ALTERNATİFLERİ

Braas Kiremit modern-geleneksel her zevke uygun model, renk ve dokularda 13 farklı alternatife sahiptir. Tüm kiremit ve tamamlayıcı kiremitler aynı otomatik makinelerde üretildiği için renk ve şekillerde maksimum uyum sağlanır

YENİLİKÇİ YÜZEY TEKNOLOJİLERİ: NOVO PROTECTOR DUAL KATMAN TEKNOLOJİSİ

NOVO Protector yüzey kaplama teknolojisi ile Braas Kiremit’in yaşıtlarına oranla her zaman daha yüksek renk şiddeti ve çevresel etkilere karşı daha yüksek direnç göstermesi sağlanıyor. Çok daha düşük emme oranı ile hizmet süresi daha da uzatılıyor.

YENİLİKÇİ YÜZEY TEKNOLOJİLERİ: PORTAKAL KABUĞU

Braas’ın Diva modeli ile birlikte sunulan patentli portakal kabuğu yüzeyi sayesinde çatılarda sıra dışı ve seçkin bir görünüm elde ediliyor. Her biri tek tek eskitilmiş dokulu kiremitler ile gün boyunca renkler çatı üzerinde dans ediyor.

ANAHTAR TESLİMİ ÇATI HİZMETİ

Braas, uzman çözüm ortakları vasıtasıyla çatı alt yapısı ve güneş enerji sistemleri dahil komple çözüm sunuyor. 3-5 yıla varan işçilik garantisi (Sadece belirli çözüm ortaklarında) ile birlikte ürün ve hizmetten oluşan bir çözüm paketi tercih edilebiliyor.

GÜNEŞ ENERJİLİ ÇATI SİSTEMİ

Braas Kiremit ile çatıyla tamamen bütünleşik, tüm izolasyon detayları çözülmüş solar kolektörleri birlikte kullanılarak sıcak kullanım suyu elde edebilir, ev ısınmasına destek sağlanabilir. Tüm sistem kolayca monte edilir ve çatı ile tam entegrasyon sağlanır.

LOJİSTİK VE TEDARİK KOLAYLIĞI

Braas Kiremit ve tüm tamamlayıcı ürünleri tek elden, yurt çapındaki çözüm ortakları vasıtası ile temin edilebilir. Siparişi takiben kısa bir süre içerisinde doğrudan şantiyeye ilk günkü temizliğinde sevk edilir.

EBAT VE ŞEKİL DÜZGÜNLÜĞÜ

Braas Kiremit kalıplı üretim teknolojisi gereği birbirleriyle şekil ve ebat farklılığı göstermez. Ayrıca diğer kiremitlere göre daha büyük ebatlara sahiptir. Böylece birbiri üzerine çok iyi oturur, kolay yerleştirilir, hızlı döşenir. Bu sayede yüksek yağmur geçirme direnci de sağlanır.

YAĞMUR GEÇİRİMSİZLİK

Braas Kiremit, Monier’in Frankfurt tesislerindeki yüksek teknolojili rüzgar tüneliyle test edilir. Dünyanın bir çok farklı bölgesindeki iklim koşullarının simule edilebildiği rüzgar tüneli sayesinde Braas Kiremit, en şiddetli yağış koşullarına karşı bile direnç gösterir.

DON DİRENCİ

Braas Kiremit, kalıplı üretim teknolojisi sayesinde sıkıştırılmış bir yapıya sahip olduğu için bünyesine çok düşük bir oranda nem alır. Bunun neticesinde de en soğuk iklim koşullarında, gece-gündüz arasındaki yüksek sıcaklık farklılıklarında bile güvenle kullanılabilir.

ISI DEĞİŞİMİ VE SES GEÇİRGENLİK DİRENCİ

Braas Kiremit sıcaklık farklılıklarında genleşme ve büzülme gibi bir davranış göstermez. Orjinal şekil ve ebat düzgünlüğünü uzun yıllar korur. Ayrıca yüksek yoğunluğu sayesinde ses geçirme direnci göreceli olarak daha yüksektir.

YANGIN DAYANIMI

Braas Kiremit A1 sınıfı (Hiç Yanmaz) özelliğine sahip olduğu için 2009 yılında yürürlüğe giren ‘‘Yeni Yangın Yönetmeliği’’nin ön gördüğü tüm koşullara uygundur.

YÜKSEK KIRILMA DİRENCİ

Düzgün bir alt yapı ile döşenmiş Braas Kiremit, sıkıştırılmış yapısı sayesinde dolu yağışı başta olmak üzere çatıya gelen yüklere karşı yüksek direnç gösterir. Ayrıca bir hasar halinde bile, diğer çatı örtülerine göre çok daha kolay değiştirilebilir, tamiratı kolaydır.

AĞIRLIK VE RÜZGAR DİRENCİ

Braas Kiremit m2 ağırlığı olarak diğer kiremitlerle aynı mertebede ağırlığa sahiptir. Ancak bir adedi diğer kiremitlere göre daha büyük olduğundan rüzgara karşı daha fazla direnç gösterir.

DOĞAYA SAYGILI

Braas Kiremit, tamamen doğadan elde edilen hammaddelerin bilgisayar kontrollü tam otomatik makinelerde bir araya getirilmesi ile üretilir. Çevreye saygılı bir üretim teknolojisi kullanılarak üretilen Braas Kiremit kalitesi sabittir, değişkenlik göstermez.

Zemin Betonu ve Şap Atma

İşyerinize, evinize, hazır beton, pompalı makina ile şap dökme ustası arıyorsanız Çapan İnşaat Tadilat Firması olarak biz hazırız. Gaziantep ve ilçelerinde Fabrika Betonu, Teras Şapları, Saha Betonları, Daire Şapı, Bahçe Teletuvar Çevre Betonları, Zemin Şap Betonu, İnşaat Şapları, Bina Önleri, Renkli Sertleştirici Katkılı Şaplar gibi her türlü beton şap işlerini projelendirip teslim ediyoruz.

Zemin betonu ve Şap Atma işleriniz için 7/24 bizi arayabilirsiniz. Çapan Beton Döküm, ücretsiz keşif ve projelendirme ile profesyonel hizmet vermektedir. Her türlü inşaat işlerinde beton ekibi & şap ustası talebinde bulunabilirsiniz.

Kayrak Taşı Duvar Uygulaması

Bilindiği gibi Kayrak Taşı, Denizli ilimizde çıkarılan ve duvar kaplama işlerinde kullanılan bir taş çeşididir. Kayrak taşı kaplama işlemi, işinin uzmanı taş ustalarımız tarafından yapılır. Duvara estetik bir görünüm kazandırır. İyi tasarlanıp yapıldığında çok uzun yıllar kullanılabilir.

Kayrak taşı duvar kaplama son yıllarda kullanılan önemli bir kaplama malzemesi haline gelmiştir. Denizli ilimize özel kayrak taşı, hem duvarlara hem de zemine uygulanabilir. En çok tercih edilen uygulama şekli perde beton, tuğla duvar ve taş duvar yüzeylerine yapılan uygulamadır. Ayrıca kayrak taşı yer kaplama için de ideal bir malzemedir. Park içi yürüme yolları bina dışına ve ev önlerine yere döşendiğinde doğal ve güzel bir görüntü elde edilmektedir. Daha uzun ömürlü olması için beton döküldükten sonra beton üzerine uygulanırsa ömürlük olabilir. Taşların birleşim yerlerine yani derz dolguların göründüğü kısma iş bitiminde siyaha boyanarak daha estetik bir görüntü elde edilebilir.

Firmamız Kayrak Taşı uygulamalarında proje bazlı metrekare üzerinden fiyatlandırma yapmaktadır. Ücretsiz keşif ve projelendirme talep edebilirsiniz.

Bahçe Duvarı İnşaatı

Bahçe Duvarı İnşaatı

Bahçe duvar inşaatı, müşteri talepleri doğrultusunda projelendirilerek istenilen her hangi bir alanı yapı malzemeleri kullanılarak çevreleme işlemine denir. Bu duvar bir apartmanın, müstakil evin, villanın, fabrikanın veya boş arsanın etrafına yapılabilir. Bahçe duvarı farklı birçok inşaat malzemesi kullanılarak bu yapılabilir. Burada önemli olan malzemenin cinsi değil, uygulama kalitesidir. Bahçe duvarı işinizi inşaat mühendislerimiz kontrolünde garantili işçilikle yapmaktayız.

Bahçe Duvar İnşaat uygulamalarımız

  • Çırpma duvar: Ocaktan gelen taşı, usta kendi balyozu ve çekiciyle taşın ön yüzünü yontup kenarlarını da kare haline getirerek uygulamasını yaptığı duvar biçimidir.
  • Moloz duvar: Ocaktan çıkan taşın sadece ön yüzü yontulduktan sonra kenarlarına dokunulmadan yapılan duvar çeşididir.
  • Şaşırtma duvar: İşçilik olarak çırpma duvar ile aynı olmasına rağmen taşların şaşırtmalı olarak konulması işlenme denir.
  • Sıra taşı duvar: Taşın ön yüzü ve kenarları yontulduktan sonra sıra sıra konularak yapılan duvar tipidir.
  • Perde beton bahçe duvarı: Kalıplar yardımıyla, inşaat betonu dökülerek yapılan duvar tipidir.

    Çevre duvarı yapımı, meşakkatli ve uzman ellerin yapması gereken bir iştir. Herhangi bir alanı çepeçevre saran koruma bariyeri dediğimiz bahçe duvarları, değişik modelde ve malzemelerle yapılabilir. Çevre duvarı modelleri, kullanılan taşın cinsine ve yapım şekline göre isimlendirilir.

  • İstinat Duvarı

    Toprak kaymasının önlemek amacıyla yapılan istinat duvarı ihtiyacınızda firmamız yere uygun sağlam istinat duvar inşaatında hizmetinizdedir. İstinat duvarı yapımı toprak kayma riski olan her yerde zorunludur. İstinat duvarı toprak kayma riski sıfıra indirilerek can ve mal kaybının önüne geçilmektedir.

    Firmamız tarafından istinat duvarı projesi çizildikten sonra tek yüzlü olarak duvarın yapımına başlanır. Duvar yüksekliğine göre temelin genişliği yüksekliğin yarısı kadar olması esasına göre projelendirilir. Bazen de arsa genişletmek amacıyla istinat duvarı yapılmaktadır. İstinat gibi tek taraflı duvarlarda mutlaka su giderleri yapılmak zorundadır. İstinat duvarının büyüklüğün göre belli aralıklara su giderleri koyulmaktadır. Böylelikle duvar arkasında biriken sular tahliye edilerek duvara daha az basınç yapılır. Yaptığımız su giderleri istinat duvarının ömrünü uzatır.

    İstinat duvarı maliyeti bakımından diğer duvarlara göre daha pahalıdır. Çünkü geniş ve sağlam duvarlar olması gerektiği için malzeme sarfiyatı da bir o kadar fazladır. Daha dekoratif bir görüntü oluşturmak amacıyla istenirse istinat duvarına kaplama taş uygulaması da yapılabilir.

    Adresimiz


    Merkez: Pancarlı Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 14 Ufuk Apt. Altı
    Şehitkamil - Gaziantep
    Şube Fatih Sultan Mah Melek Sok No: 11
    Nizip - Gaziantep

    Tel : 0342 517 60 37
    Cep: 0552 781 27 35
    Cep: 0552 787 27 35

    info@capanyapi.com